03/12/2012

Lia și Alin – Satu Mare, Cluj-Napoca

Pe Lia și Alin i-ați putut vedea într-o galerie din ziua cununiei civile, unde v-am povestit câteva despre ei.
Colecția de fotografii de mai jos conține ziua nunții din Satu Mare și sesiunea foto de la Cluj, când cei doi s-au întors proaspăt odihniți și bronzați din luna de miere. Trebuie să vă atenționez că probabil o să fie nevoie de un fotoliu și popcorn, fiindcă e una din cele mai lungi galerii din cele pe care le-am publicat până acum.
De ce îmi place să fotografiez nunțile prietenilor? Pentru că pot să îi conving să facă lucruri pe care poate altfel nu ar fi îndrăznit, cum ar fi să cânți la chitară alături de mireasa ta în centrul orașului la un colț de stradă.
Ce e așa special între ei? Poate felul în care el o mângâie pe păr în bătaia soarelui sau o privește duios în ziua cea mare în timp ce-i cântă o piesă compusă special pentru ea sau cum la rândul ei, ea preferă de multe ori să se ascundă în spatele camerei decât să treacă în fața obiectivului. Și pasiunea pentru gătit, despre care trebuie să mărturisesc că e autentică la amândoi. Sau poate doar un simț împărtășit pentru tot ce e frumos. Vă invit să descoperiți mai multe singuri.

 

Mulțumiri:
Satu Mare – Dani Bărbos, fotograf secundar (pregătiri mire + wide angle)
Cluj-Napoca – Ovidiu Dobie și Sabin Dobie, asistenți

1 Comment

Lia și Alin – Cununia Civilă – Baia Mare : FotoPovești. Fotografie de nuntă, sedință foto din Cluj.

[...] Întotdeauna recomand cununie civilă în altă zi pentru a avea data nunții cât mai liberă. Plus că rămâne timp de câteva fotografii faine înainte de ziua cea mare. Mai jos, istorisirea unei zile de povești. Pentru fotografiile din ziua nunții și sesiunea foto, click aici. [...]

08:26 December 5, 2012
Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.