16/01/2013

Ligia și Bogdan, partea 1 – Belgia

Ligia și Bogdan sunt doi tineri haioși, simpatici și frumoși. Ea e din Bruxelles, el din Paris, ceea ce a însemnat că am avut parte de nu mai puțin de 3 zile de fotografii pline de distracție și voie bună în 3 țări. Prima zi, în Belgia, a fost nunta. Urmează în zilele următoare încă două galerii cu celelalte sesiuni foto.
Pe Ligia o știu din liceu de la orele de desen în particular și, fiind o fire artistică, știam că o să fie pretențioasă cu locația, decorul și toate detaliile, dar nu mi-am imaginat că o să aleagă tocmai un castel reconstruit din secolul XVI pentru desfășurarea nunții. Un decor superb, o arhitectură impozantă, înconjurat de un iaz, o nuntă cu adevărat ca în povești. Ca să fie totul perfect, aflați că ea s-a ocupat și de design-ul rochiei, realizată de Delicate, inspirată după costumația Mariei Antoinette.
Mai departe o să las fotografiile să vorbească. Cert e că a fost una din cele mai grozave nunți la care am participat, din toate punctele de vedere.

 

 

 

 

3 Comments

Rox

Nu vinde "bolero-ul"? =))

22:02 January 18, 2013
Reply

Ligia și Bogdan, partea 2 – Belgia & Olanda : FotoPovești. Fotografie de nuntă, sedință foto din Cluj.

[...] și partea a doua din trei a sesiunilor foto cu minunații Ligia și Bogdan. Partea 1, ziua nunții se poate vedea aici. În ziua 2 am mers la Marea Nordului pe țărmul Belgiei, după care am trecut un pic până în [...]

19:46 February 1, 2013
Reply

Ligia & Bogdan – Paris : FotoPovești. Fotografie de nuntă, sedință foto din Cluj.

[…] Ligia și Bogdan ne-am mai întâlnit acum ceva vreme la fabuloasa lor nuntă de trei zile și trei nopți de unde s-au ales cu probabil cel mai stufos album pe care l-am făcut vreodată. Cu ocazia […]

19:32 February 13, 2015
Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.